Vintage paradijs Amsterdam Noord!

Must visit voor vintage en retro lovers! Steeds meer mensen willen een uniek interieur. Meubels met karakter. Accessoires met een verhaal. Ze laten (Zweedse) meubelgiganten links liggen en komen naar Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord? Precies! Aan deze kant van ‘t IJ vind je een waar paradijs voor liefhebbers van vintage en retro meubelen.

In de IJ-hallen op de NDSM wordt maandelijks de grootste vlooienmarkt van Europa gehouden. De bezoekers struinen de stands urenlang af op zoek naar de leukste vintage spullen. Je vindt hier werkelijk van alles, dus het is haast onmogelijk om met lege handen weer huiswaarts te keren.

Daarnaast zijn er geweldige vintage meubelzaken in de loodsen in Noord. Neem nou Neef Louis Design. Al jaren beroemd in Amsterdam om zijn gigantische collectie vintage meubels. En ook Van Dijk en Co weten steeds meer mensen te vinden. Strijk Design hoort absoluut in dit rijtje thuis. Vooral als je op zoek bent naar stoelen voor aan je eettafel, ben je hier aan het juiste adres. Ga je op vintage jacht in Noord? Dan moet je zeker even binnenvallen!

Neef Louis Design

Neef Louis is een begrip onder de liefhebbers van vintage designmeubelen. Het bedrijf zit in een prachtig monumentaal fabriekspand, vlakbij de NDSM-werf. Alleen dit maakt de oversteek naar Noord al direct de moeite waard!

Adres: Papaverweg 46 Amsterdam-Noord