Vintage & retro meubels

Al op jonge leeftijd raakte ik verslingerd aan vintage meubels en accessoires uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Het design, de materialen; ik vond het allemaal machtig mooi. Dit zorgde al snel voor een licht gevalletje verzamelwoede. Voor alles wat met vintage, retro en design te maken had, vond ik wel een plekje thuis.

Design

Mijn omgeving had al snel door dat ik een neusje had voor stijlvol design. Ze wilden maar wat graag het een en ander van me overnemen! Toen wist ik dat ik hier meer mee moest doen en besloot van mijn hobby mijn beroep te maken.

Amsterdam-Noord

Al snel werd mijn huis te klein en moest ik het groter aanpakken. Ik kon me geen betere plek bedenken dan Amsterdam-Noord. Met Neef Louis en Van Dijk en Co om de hoek is dit een waar paradijs voor iedereen die van vintage meubels houdt.

Vintage eettafelstoelen

Ik heb me in de afgelopen jaren vooral in vintage eettafelstoelen en retro schoolstoelen gespecialiseerd. Maar eerlijk gezegd neem ik alles mee wat de moeite waard is. En daar zitten vaak juweeltjes tussen! Ik reis heel nederland af speurend naar de mooiste designmeubelen. Je gelooft je ogen niet als je ziet wat ik soms tegenkom!